2017. már 26.

A legjobb hétvégi Humble Bundle leárazások (min 60%-75%)

írta: HecTroy
A legjobb hétvégi Humble Bundle leárazások (min 60%-75%)

Nagyjából véget ért már a hétvége, de a Humble Bundle kedvezményei még 24 órán keresztül érvényesek. Ezúttal három körökre osztott taktikai / stratégiai játékot ajánlok az aktuális felhozatalból:

1. XCOM: Enemy Unknown (€19,99 €4,99)

Valószínűleg kevesen vannak, akik ne ismernék az X-COM sorozatot 2012-ben újjáélesztő játékot. Aki még nem játszotta vagy játszotta, de nem teljesen jogszerűen jutott hozzá, annak itt a lehetőség €5-ért az övé (is) lehessen a játék.

A hardcore rajongók fanyalogtak ugyan, hogy ez az XCOM már nem az az X-COM, hogy többet számított a fejlesztőknek az eladhatóság, mint az igazi taktikázást megkövetelő játékmenet, nekem kellemes emlékeim vannak a játékról. (Ettől a hardcore rajongóknak még igazuk volt.)

 

2. XCOM® 2 (€49,99 €19,99)

Az XCOM: Enemy Unknown folytatása valamivel több mint egy éve jelent meg (2016. febr. 5.). Hiába sikerült legyőzni az idegeneket az előző rész végén, az emberiség nem kerülhette el a sorsát. A Földet végül birtokba vették az idegenek, és ezúttal az ellenállók maroknyi csoportját irányítva vesszük fel a küzdelmet a teljes emberiséget manipuláló ellenséggel. Igazán nem szeretem a kötelező darab szókapcsolatot, de az XCOM: Enemy Unknown és az XCOM® 2 párosa beleillik a kategóriába. Ekkora kedvezménnyel érdemes beszerezni mindkét részt.

 

3. Expeditions: Conquistador (€19,99 €4,99)

Az Expeditions: Conquistadorban nem a földönkívüliek, hanem a játékos által irányított spanyolok az idegenek. A játékban Amerika felfedezéséhez és gyarmatosításához asszisztálhatunk a magunk elképzeléseinek és értékrendjének megfelelően. Aki kedveli a történelmi témájú, taktikai játékokat, annak mindenképp érdemes beszerezni. Igaz, érdemes megemlíteni, hogy a történelmi hitelesség terén nem teljesít túl jól a 2013-ban megjelent játék.

Szólj hozzá

taktikai learazas Humble Bundle XCOM Expeditions: Conquistador XCOM: Enemy Unknown XCOM® 2